Heeej!

Jag kommer vara väldigt dålig på att blogga nu.. så ingen större förändring här inte! =) Men jag kommer inte ha en data på ett tag så nu får jag skylla på det.. Ska komma tillbax sååå fort jag bara kan, lovar!

Mycket har ju hänt som jag skrivit om innan och nu först känner jag väl att jag kan skriva om det..

Jag & Dions pappa har flyttat ifrån varandra... Det var ett gemensamt beslut och känns faktiskt bra! Vi är jättebra vänner men detta har varit på G väldigt länge så kändes som rätt beslut bara! Jag mår bra och det känns som att det börjar ljusna lite i mitt liv.. hihi... Vi får väl se! =)

Funkar jättebra på dagis för Dion så det känns skönt! Och vi har ju då äntligen flyttat nu.. till min & Dions alldeles egna lägenhet, känns sååå bra o vi trivs som fiskarna i vattnet! =)

Det tråkiga i allt som hänt är att min älskade farfar somnade in den 26/9... Min fina, underbara farfar!! <3 Gud, vad jag saknar honom och det var en tuff tid där.. Men begravningen var jättefin och man fick väl sitt lilla avslut på nåt sätt! Kommer bara kännas så tungt att inte få krama om honom mer.. Min frmor & farafra betyder såå mycket för mig. har alltid haft sån nära kontakt med dom och dom har alltid ställt upp till 110% för mig! Är så glad för att jag fått alla dessa underbara år med farfar och att Dion fick träffa han.. Inte alla som får det ju!

Vi har det bra iaf och vi har inte flytt landet... =)

Hörs snart igen!!

Tata


RSS 2.0