Flytt på g...

Jag är fortfarande dålig på att skriva här.. Men har verkligen tappat blogg-lusten! =(

Men får väl skriva ner några rader här nu innan jag ska krypa ner i sängen.. Yr i huvudet, jätte obehagligt. Så känner att jag bara måste gå o lägga mig! Hoppas bara inte det är en inflammation i balansnerven IGEN.. Det känns lite så och det orkar jag verkligen inte med!!

Mycket som händer i vårt liv nu.. stora förändringar som jag inte vill gå in på just nu. Men flytt på g snart iaf, om 12 dagar för o vara exakt! Jag ser verkligen framemot det kan jag säga!

Dion har skolats in på dagis och imorgon är hans första "riktiga" dag.. Han ska bara vara där mellan 9-12 nu första tiden så det känns skönt. Man har ju lite separationsångest kan jag tala om.. Mes mamma som man e! =) Men han trivs som fisken i vattnet, han är ju så utåtriktad och inte det minsta blyg.. Så no problemos!

Imorgon kommer min kära syster o fina systerson Melker ner och hälsar på. Dom ska stanna till på torsdag, ska bli så kul!


Nej, får gå o lägga mig nu.. Känns inte bra alls i huvudet! :S


Godnatt på er!


1 månad senare..

... e jag tillbax! Bättre sent än aldrig eller vad är det man säger? =)

Usch, vilken bloggtorka.. Men inte haft lust eller ork till att blogga. Jag som älskar att skriva ev mej, e väl det som kallas bloggtorka va? =) Ska försöka sätta igång igen nu iaf!

Sommaren har varit helt underbar, e så ledsen att den e över.. hösten börjar närma sej och det får jag nästan lite ångest över. Även att det kan vara mysigt med höst o vinter IBLAND!

Tillbringat massa tid på Öland, e helt underbart där. SKA bara ha en stuga där sen så man kan bosätta sej där hela somrarna sen.. Häärligt!
Var även på avslutningen på Strand, SÅ HIMLA KUL!!! Rekommenderar jag verkligen, hoppas man kan vara där nästa år oxå! ;)
Opererat mej igen har jag med hunnit med sen sist.. Gick bra o e nöjd!
En superkul Kalmar tripp var vi på i helgen. Hade så otroligt kul.. Får bli lite bilder därifrån i nästa inlägg!

Min fina, underbara lilla kille har börjat skolas in på dagis.. spännande, kul men samtidigt lite ångest känslor över det.. Vill ju helst ha han hemma hos mig tills han är 18! ;) Men han är ju så utåtriktad och oblyg så inga problem alls där, blir bara ledsen när vi ska gå hem! =)

Min fina kille på Öland!


Haha black & white? Dion med sin mormor...


ska bygga sandslott med "tant" Lena!


"hänger" i husvagnen... =)


Det vackraste jag vet!!! <3




Åhh, måste ju visa mitt nya tillskott oxå... =) Tatuerade mej igår igen (äääntligen) o blev sååå nöjd!! Taack Monika, kommer tillbax snart! ;)

"To get something you never had. You have to do something you never did"



Nähe, det får vara allt för idag. Hungrig som ett as nu så nu får det bli käk!

Ha det gott!

RSS 2.0