Livsnjutare! ;)

Ja, det e man nu alltså.. Detta e bästa tiden att vara mammaledig måste jag säga. Förra sommaren då oxå.. Sol, värme och får tillbringa hela dagarna med sin lille älskling. Kan absolut inte bli bättre!

Dagen har vi tillbringat med att först gå o äta lunch hos Håkan (bar & matsalar heter det nog nuförtiden tror jag?) Fy faaan vad gott det var, blev proppmätt så trodde jag skulle spy när jag reste mej! Efteråt blev det en runda på stan, stannade till hos Roy för Valon var glassusgen o jag tog en kaffe.
Sen gick vi bort till lilla parken för Dion somnade så vi la oss där i gräset o njöt av solen medans han sov.

När han vaknade gick vi hemåt, var matdags.. Inget kul o vara inne ju så bestämde oss för en cykeltur efter Dion ätit.
Cyklade ekenäsrundan, stannade vid badplatsen en stund.. fortfarande såå varmt o skönt.

Inom Willys på hemvägen, handlade lite gott till kvällen. Skulle egentligen grillat idag som man "ska" göra på valborg, haha.. Men var så sjukt trötta efter dagen så har gjort varma mackor här istället. Mycket smaskigt! Till efterätt blir det sånt där onyttigt som vanligt... E ju faktiskt valborg! ;) Hittar alltid en anledning.. haha.

Jag lär väl somna sjukt tidigt ikväll men kanske ska orka med en film iaf!

Bjuder på lite bilder från dagen.. alltid roligare med bilder ju! =)

Smakar pappas glass..




Nyvaken från powernapen i parken..


Gos med mamma..


En Sofia i parken.. =)


Ekenäs!







 
Spänd som en pinne när man ska gå! =)


Känna på vattnet var kul!


Vet inte vad jag gör på denna bilden,haha. Men Dion gör ju bilden iaf, som vanligt! ;)



Ska det bli fint väder imon med?? Får man hoppas iaf.. då blir det nog en picknick-dag i brunnsparken igen!

Ha en härlig valborgs kväll nu!!

Puss från oss! =)


<3

Ännu en dag i brunnsparken!

Alltså, vilket väder idag. Bäst hittills, riktigt sommarväder ju! Det gillar vi! =)

Först gick vi en snabbis på stan, Valon skulle ha nya skor men hittade inga.. Blev en solhatt till Dion bara!

Sen skulle Valon fika lite med sina friends så  jag o Dion gick bort till brunnsparken där Valons syster, en kompis till henne o barnen var.. Dom hade gjort så mysigt o tagit med engångsgrill o korv o fika o sånt. Så haft en heldag där o Dion har gått runt fritt, kan inte bli bättre! Efter ett tag kom även Valon, Valons bror och deras systers man så då blev det livat med fotbolls spelande bl a.. =)
Tur man har brunnsparken så nära, där e riktigt fint faktiskt o så stort. Skönt för barnen o springa runt o skönt för oss andra att kunna sitta o slappna av. Hoppas det fina vädret stannar kvar så vi får fler såna dagar!

Vi kom hem vid 18 tiden o då var det bara till att varva ner lite.. på med pyjamasen o sen välling o efter lite velande o gnäll så somnade min älskling gott i sängen.. Det e inte lika lätt som förr o somna han nu, han har ju fått en egen vilja! =)

Valon e hos sina föräldrar o kollar på fotboll o jag njuter av lugnet här.. Ska krypa ner här i soffan nu o kolla på lite avsnitt som jag laddade ner igår, Gossip girl & Desperate Housewives blir det!

Ha en bra kväll!

Tata

Min lilla duva! =)

Dion har hittat ett nytt ljud som han gör hela tiden nu.. haha han låter så rolig, kan inte låta bli o skratta. Min lilla duva! =)

Min sjukdom har hunnit ikapp mej idag igen, mått väldigt bra nu sista tiden sen jag började med medicinen igen men idag vaknade jag upp och hade så ont så jag bara ville gråta! E så jobbigt! =(
Men, men bara o tänka postivit.. Finns dom som har det värre!

I förmiddags kom mamma upp med en present till Dion för att han börjat gå.. hihi! Ett par häftiga gympisar. Men dom var tyvärr för stora o eftersom det e så varmt ute nu o varmare lär det bli snart så kom vi fram till att vi skulle byta dom till ett par sandaler istället. Så vi klädde på oss allihopa o trippade bort till skoaffären i gallerian. Där hittade vi ett par fina sandaler, enkla o i bra färg som passar till det mesta! Han blev så glad för dom o skulle visa dom hela tiden, haha gounge!

Sen gick vi hem o hämtade cykeln för vi skulle till brunnsparken o jag har ju så ont så kunde knappt gå. Men ut skulle jag iaf, hade klättrat på väggarna om ja varit tvungen o sitta här hemma. Men det gick ju superbra, jag cyklade brevid o Dion tyckte det var jättespännade o titta på reflexerna i hjulet när dom snurrade runt.. Barn roar sig lätt! =)

Blev lite fika i brunnsparken, Dion sov mestadels av tiden. Sen gick vi upp en runda till Veras Hus, jag hittade en jacka där förra veckan som hade varit så fin på Dion. Och den fanns kvar!! =)
Gick genom brunns-skogen hem, fint o gå där även att jag e lite trött på den rundan nu! Väl hemma så var klockan nästan 17!! Mat för Dions del först sen har vi tillbringat kvällen i sovrummet o busat o fjantat, Dion skrattade så han knappt fick luft o blev såå speedad till slut. Haha han e galen min fis!

Nu sover han gott o jag ligger här o äter godis, som vanligt typ.. =) Börjar må rätt illa nu.. inget ovanligt det heller! =)

Ska ladda ner Desperate Housewives nu för e fotboll på tv o jag var snäll o lät Valon titta på det istället. Men kryper i kroppen nu av Desperate Housewives abstinens!! =)

Bilder från idag:

Glad för nya sandalerna!


I Brunnsparken..


I brunnsparken..


Mys & bus i sängen..












Det var kul när stora mamsen hoppade ner i spjälsängen! =)




Denna underbara lilla kille förgyller mitt liv så. Älskar dig så mycket Dion!


Ha en bra kväll! Tata

27/4-09!

Det är datumet då min älskade, underbara Dion började gå helt själv!!!!

Vilken känsla att se, jag bara lipar! haha!

Shopping gör en så lycklig! =)

Att så lite som vår o lite sol kan göra att man mår så bra. Haft såna härliga o mysiga dagar sen våren kom!
Man kan ju bara vara ute hela dagarna och finns så mycket mer man kan hitta på ju.. Härligt e det!

Nåt annat som gör mig väääldigt lycklig e ju shopping, haha! O det har det blivit lite idag... Gik först o hämtade ett stort paket som kommit från H&M.. Och allt passade verkligen, så nu har jag massa nytt till vårgarderoben. Kul, kul! Sen blev det en runda på stan med Cassandra & Jessica, då fyndade jag ett par jeans-shorts o leggings. Letat som en tok efter jeans-shorts o dom här satt jättebra o billiga på det. Då blir man nöjd! =)

Ja, shopping gör en så lycklig! =)

I förmmiddags har vi även varit o fikat med Valons syskon & systerdöttrar, jättesskönt o kunna sitta på uteserveringarna nu. O Dion kan röra på sej samtidigt o slippa sitta i stolen o bli rastlös, perfekt! Han gick ännu fler steg idag mellan sin pappa & farbror.. Det känns så overkligt o se han gå så, man blir ju helt varm i kroppen. Min lille fis börjar ju verkligen bli stor! <3

Nu har jag så mcket energi o e på så gott humör så ska ta tag i städningen här.. Ser ut som kriget härhemma så man får passa på när man e på gott humör! =)

Ha en härlig kväll!!

Kram Sofia


En riktigt bra söndag med massa bilder!

Vilken dag vi har haft... När vi vaknat o klätt på oss o allt det dära så mötte vi upp Cassandra & Vanessa här nedanför för o gå bort o handla massa gottigt. Sen bar det av mot brunnsparken.. Var ju loppis idag så massa folk därborta. Men vi slog oss ner på vår filt en bit bort, folkskygg som man e! haha!
Efter en stund ringde min moster o frågade om mina kusiner kunde vara med oss en stund för hon skulle iväg på ett ärende. Tror iof att det var Dion dom ville träffa o inte mej! =) Moster kom iaf efter en stund o lämnade av Anton & Angelica.. Det var riktig semester för mej o Cassandra för när dom kom så glömde barnen bort oss totalt. Så vi fick gratis barnvakter där, inte illa!
Hade jättemysigt därborta o fler såna picknick-mys får det bli i veckan!

Har tagit maaassa bilder idag, varit riktigt duktig med kameran. Så här kommer en del!

Angelica, Cassandra, Dion, Vanessa & Anton!




Cassandra & Dion!


Söta Vanessa!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter brunnsparken så blev det bara hem för lite middagsvila för Dions del. Vi bestämde nämligen att vi skulle grilla hos Cassandra o dom sen...
Hade jättetrevligt därborta o kom inte hem förräns vid 22! Mätt som ett as som vanligt.. =)

Bilder från kvällen hos familjen Nilsson-Radovanovic:

Dion ser ut som en tjej i Vanessas byxor! =) (så går det när man spyr ner sina egna)


Tv:n e mer intressant än när jag tar kort!


Otroligt kul var det när Cassandra gjorde ljud i "burken"! =)


Alek, the grillmaster! Vi e lite busiga o grillar på balkongen! =)


Valon, Aleks assistent? =)


Efter maten så fick kidsen bada, mycket uppskattat såklart!




Mys efter badet.. <3


underbara fisungar! =)






Haha så skön bild!


Pappa-mys efter badet!



Det får vara allt för idag! Tata

Lördag!

Idag blev det först då brunnsparken med Dions farmor, fastrar, kusiner och massa vänner till dom. Vi var ett stort gäng och det var mysigt o sitta där i solen...
Glömde självklart kameran så inga bilder därifrån!

Sen gick vi hem o hämtade upp Valon o gick vidare till mamma o dom för grillning. Och som alltid när man går därifrån så e man så mätt så man kan knappt kan röra sej. O jag som inte tål friterat för min mage svullnar upp så jag ser höggravid ut, jag kunde inte motstå dom hem friterade pommesen så nu ligger jag här o magen e stor som en boll o gör sååå ont! =/

Har precis kollat en film som vi hyrde innan.. haha så rolig. Lite sådär dålig, sjuk humor som jag självklart tycker e superkul! =)

Kameran var med hos mamma o dom iaf så här kommer lite bilder:

Tuffaste killen i stan! =)


Inte länge till denna killen går helt själv nu.. blev några steg till idag o står helt själv nu! Såå go, mammas fis!


Blivande fotbolls-spelare såklart! =)                                Grillmästaren Thomas!
                                                       

                                                      Mina  fina kusiner!                    
                                                        

  "Stekar'n" min styv-brorsa Philip!     
          
 
Mamma & kusin Anton!
    

gå runt med mormor e kul!
       





Oscar, styvbror 2 & Thomas.. mätta o orörliga i soffan!


Man blir törstig av att busa runt hos mormor!


Trötter.. dags o åka hem!



Nu blir det snart sängen för imon ska vi ut i solen o njuta igen!

Tata

Hej hopp! =)

2 dagar sen sist och inte mycket har hänt i vårt "spännande"  liv.. =) Men måste ju självklart uppdatera lite här ändå..... 
Igår var det "löning" o det uppskattas ju alltid.. =) Vi gick ner på stan alla 3, skulle handla lite grejer som jag lagt undnan till Dion och sen äta frukost ute. Blev en fleecejacka, mössa och solglasögon till min lille fis. Den där jackan var perfekt, har letat efter en sån ett tag så mycket nöjd med det där köpet.. Och Dion med tror jag! =)
Valon träffade på sin bror o massa kompisar som satt o fikade på stan o jag träffade på Sarah o Sandra vid bordet lite längre bort så vi slog oss ner vid varsitt bord där o umgicks med dom ett tag.. Tiden bara gick o hade fortfarande inte käkat frukost.. Så på hemvägen blev det en pizza för Valon och en hamburgare för mej, haha vi e nog dom nyttigaste på jorden NOT! Jaja, gott var det iaf! Efter maten så la jag Dion som somnade på 2 sekunder, helt slut var han. Då gick jag ut på stan igen, lättare att titta när man inte har sin lillkile med isg ju.. =) Mötte upp Sarah igen o blev nästan 2 timmar på stan. Konstigt att man ens kan gå 2 timmar i denna lilla staden..=) Men en väska och ett skärp köpte jag till mej själv iaf. Får hålla hårt i slantarna nu till Stockholmsresan!
Tillbaks hem o hämtade min busunge, han hade sovit i hela 2 timmar o hade precis ätit o nybyten blöja så det var ju bara att klä på han igen o gå ut.. Var ju fortfarande så varmt ute så vf sitta inne?
Vi bestämde träff med Cassandra.. Blev en kaffe med henne på Jekylls uteservering. Myspys!
Sen blev klockan iaf 19 o det var ju sovdags o välling för Dions del. Så inom Film & fabel först för o hyra en film o sen hem.. 
Kom ju på hemma att jag glömt det viktigaste, GODISET!!! Hahah.... Så Valon sprang ner.. Och kommer tillbaks med dom största godispåsarna jag sett. Usch, jag mådde sååå illa sen.. O ändå blev det massa över! Lär väl trycka i sej dets sista ikväll även att man inte ens e sugen..

Idag e det lördag då ju....
 ..o det är helt sjukt vilket härligt väder det är!!!! Klockan är inte så jättemycket och det är redan så varmt ute, underbart!!

Dions fastrar o kusiner och nån vän till dom med barn har bjudit med oss ner till brunnsparken för lite fika och mys. Tyckte det lät skönt och perfekt i detta vädret så blir nog att vi beger oss dit om en stund! Dion får leka av sej där på härliga gräset o lilla jag får sola, haha kan inte bli bättre! ;)

Sen ska vi upp till mamma o dom för o grilla. Alltid lika trevligt däruppe och grillat tackar man ju inte direkt nej till! =)



Tata!

Härliga torsdag!!!

Aaaaah, vilket väder. Jag blir såå glad o bara mår så bra av detta vädret! Det e såhär det ska vara året om tycker jag! =)

Vi har varit ute o cyklat idag.. Dion satt där bak o sjöng o hojtade åt allt o alla. Haha han e så go min lille fis!
När vi kom hem så var han så trött så gick knappt o få han att sova, när han blir för övertrött så har han svårt att komma till ro o han bara grät. Tycker så synd om han när han blir sån. Men gick till slut, man har ju sina knep! ;) O nu har han sovit jättelänge.. Jag sitter här o äter grillchips med tzatsiki-dipp, mmm riktigt gott. Orkar inte laga mat i dag heller så ska beställa nåt sen.. Jag har lagt ner planerna för beach -09 som ni märker, haha!

Sitter och drömmer om framtiden och funderar på alla mina planer.. Kommer kanske ta sin tid att nå dit man vill men det SKA gå iaf. Sakta men säkert är bättre än inget! ;) Har Cryin' - Aerosmith på repeat medans jag skriver.. Älskar verkligen den låten!!! O den ska spelas på hög volym, mycket viktigt, haha!  

När Dion vaknar så blir det käk för hans del sen ska vi ut en liten runda till. Man måste passa på medans det e så härligt ute. Kan ju inte låta min lille kille sitta inne i detta vädret! Sen blir det då till att ta med nån mat hem.. jag e sjukt sugen på kebab från Ronnebykebaben, klart godast där!!!

Tråkigt o händelselöst blogginlägg, men bättre än inget kanske? =)

Nu vaknar mitt ALLT!!!!

Ha en härlig dag!!  Tata

Sjukhuset & Nättraby!


Imrose hade vi tid inne på sjukhuset för Dion. Men allt gick bra o såg bra ut, så det känns skönt o ha det avklarat!
Efteråt blev det en sen "frukost" på Mcdonalds, såklart ett måste när man e i dom krokarna! =)

Sen blev det Nättraby.. Gick först en runda, tog åslätten, Orekulle och Tallan.. Sååå härligt och jag längtar "hem" mer än nånsin efter idag! Måste hitta ett hus eller nåt i Nättraby snart. Valon blev riktigt såld på Nättraby idag när vi gick den rundan, e ju så fint där längs vattnet.
Efter promenixen så körde vi vidare ut till "landet", där lilla jag e uppväxt.. Farmor o farfra bor hos min faster o dom nu medans dom bygger om hemma hos dom. Så blev först fika där sen gick vi in till nästa hus (där min kusin bor) och fikade där oxå. Perfekt dag för Sofia med andra ord, först Mcdonalds sen 2 fikor med massa gott! ;)
Dion busade runt som en galning som vanligt. Och Lilli, hans syssling som är 6 månader bara satt o glodde på han. Vilken tjockis hon e, helt underbar, så söt e hon denna lilla solstråle!!

Haft en jättemysig dag o alltid lika kul o träffa släkten!! Min faster sa innan vi gick att: " Ni skulle ju verkligen haft ett hus här ute!" Och ja, jag kan inte mer än instämma. Man kan nog inte ha växt upp på ett mysigare o bättre ställe än därute där vi växt upp. .Havet, skogen, allt man vill ha! Precis så som jag vill att Dion ska få ha det! O sen att min ena kusin med barn och mina 2 fastrar o män bor därute gör ju saken ännu bättre. Släkten är bäst! =)
Ja, det blir lite nostalgiskt idag.. haha!

Nu sover Dion och sen ska vi upp till min brors nya lägenhet och hjälpa han att måla. Eller Valon ska göra det och jag & Dion ska bara upp o titta en stund.. =)

Glömde kameran hemma idag, typiskt! Så blir inga bilder.. =(

Men ha en najs kväll för det ska vi ha!

tata

Vikken dag!! =)


Har ju varit redigt sommarväder idag ju, lovely!!!!
 Jag & Dion har varit borta hos Jessica & Ellen, Cassandra var oxå där såklart! =) Vanessa har varit med sin mormor idag så hon fattades däremot.. =)
Så jäkla skönt det har varit! Suttit o myst i solen o pratat om vår kommande Stockholmsresa, inte länge kvar nu ju.. Wohooo, ska bli så kul!!

Vi kom hem för en liten stund sen o Dion hann bara äta sen skulle Valon upp till sina föräldrar en runda o då måste han ju bara ta med fisen för annars blir dom ju ledsna däruppe! =) Så nu sitter jag här helt utslagen i soffan... Ska bort till Jessica sen igen. Hennes "man" e iväg tills imon o Cassandra & Vanessa ska sova där så ikväll blir det lite tjejkväll, myspys!
Jag ska se om jag orkar mej bort o köpa en hårfärg o färga mitt hår innan.. Ser för taskig ut i huvet så need it really bad! =)

Tog ju självklart lite kort innan men måste hänt nåt för vissa kort går inte o ta fram.. =( Men här kommer några iaf!

Dion & Ellen gungar o vi mammor njuter av solen... =)


Sötnosar!




Jessica, Calle & Ellen har ett sånt mysigt hus med en mysig liten tomt. Att man blir sugen när man e där eller!!!

Ha det gott!!

Tata

En dag på Kärleksön!

Hahaha tycker verkligen min rubrik låter så vacker! =) Men den stämmer faktiskt för idag har vi varit på nåt som tydligen kallas Kärleksön.. Det e där om jag & Dion har gått nu senaste dagarna o det e verkligen jättemysigt där.
Vi mötte upp våra "partners in crime" Cassandra, Vanessa, Jessica & Ellen o begav oss bort dit. Har fikat o bara myst i solen i flera timmar.. O pratar för mycket strunt o konstiga grejer som vanligt, haha om nån ändå hörde oss.. Men kul har man iaf o det e ju huvudsaken! =)

Dion åt lite nu när vi kom hem o sen slocknade han på 2 sekunder.. Helt slut av all den friska luften!

Mamma o Thomas har åkt iväg över helegn så vi ska nog upp o njuta av deras hus o altanen i helgen.. Härligt! Imon blir det nog grillning.. Hoppas dettta vädret fortsätter såhär bara för då kanske man kan lägga sej i bikinin o få lite färg på denna bleka kropp!

Lite bilder från Kärleksön... =)
 
Cassandra, Jessica & flickorna..




Vanessa!




Ellen!



Dion!



Löööv Island!



Dion & Mami!


Cassändrish!



Hajj hajj!



Som ni märker så e jag en typisk småbarns mamma som inte har tid o fixa mej längre.. Rufsigt hår, vet inte vad smink är och bara allmänt bekväm! Haha härligt  e det!



Ha det gott!!



"To get something you never had, you have to something you never did.."

Helluuu torsdag!

Vilken superhärlig torsdag!!! Dion vaknade vid 7 o när han o jag kom ut i köket o kollar ut så e det redan då blå himmel o sol, helt underbart. Me like!
Nu har han precis somnat om igen efter nästan 3 timmars bus o nerstökning av hela lägenheten.. Om man skulle få en slant för varje gång man måste städa nu så.. Ja, jag hade varit rätt rik kan jag tala om! =)

Igår var vi bara ute o gick på förmiddagen o sen gick vi hem o åt o Dion sov middag och efter det så gick vi upp till familjen Nilsson-Radovanovic: Alek, Cassandra & Vanessa. Barnen röjde runt som vanligt o jag o Cassandra kunde t om ta en stund själva på balkongen o njuta av solen o lite kaffe medans lekpappan Alek underhöll kidsen! =)

Idag blir det självklart o gå ut igen, sitta inne i detta vädret borde vara olagligt! =) Sen måste vi ta en storstädning här hemma egentligen men det får man se hur det blir med det.. Antingen ikväll eller vänta tills det blir dåligt väder. =D

Här kommer lite bilder på Vanessa & Dion från igår iaf:










Sen får jag väl lägga upp några från i tisdags med för det orkade jag ju aldrig sist...

Fjanten!


Världens sötaste rumpa!! =)


Killen med dom goaste grimaserna! =)

 
"Bobby Police!"




Nu ska jag se om jag hinner kolla en film som jag bränt ner innan Dodis vaknar.. Här får man passa på vettu! =)

Ha en bra torsdag!!

Tata

Ett bra blogg tips! =)

Jag hinner inte blogga o lägga in nytagna bilder just nu för det blir en promenix ute i det härliga vädret nu... Gick en ny runda igår där man gick genim skogen o så, jättfint där så den ska vi ta idag med jag och min lille fis. Sen ska morbror Linus följa med oxå!
Men jag bloggar senare ikväll istället...

Ville bara tipsa om en sida med bloggar som jag följer. Om ni är som mej och gillar att följa vissa bloggar så kan det här vara nåt för er kanske..

www.bloggfamiljen.se

Det är en sida som Hannah Graaf startat där hon bloggar själv och hennes syster Magdalena (som jag älskar) samt en del andra. Jättebra bloggar så gå in där om ni får tid över!

Ha en härlig dag för det ska vi ha! ;)

Längsta helgen någonsin!

Ja, det känns verkligen som det har varit den längsta helgen någonsin.. Har haft det jättehärligt och helt sjukt bra väder så klagar absolut inte. Men ska samtidigt bli rätt skönt att affärer o allt har öppet som vanligt imon. Jag ska tillarbetsförmedlingen och ordna lite, tiden går ju så snabbt så snart e min mammaledighet slut! Usch, känns jättejobbigt att inte få vara med min lille fis 24 timmar om.. Men sen känns det oxå kul att börja jobba och få igång ett riktigt "vardagsliv" igen.. Som nu även kommer handla om dagis mm.. Späännande! =)

Valon & Dion gick precis upp till Valons föräldrar.. Jag har precis duschat o sitter nu här med en ansiktsmask, såå skönt. Min bror kommer om en liten stund o då ska vi ut & gå. Blir ekenäsrundan för nu var det faktiskt ett tag sen sist! =)

Lägger bara in lite bilder från påskfirandet hemma hos mamma o dom. Blev inte så många för var full rulle där så glömde o ta, men här e lite iaf!

Mami busar med sitt barnbarn! =)


Mätta efter all mat...


Ännu fler mätta folk i soffan..


Min fis med sin pappa!


Busungen ska snart sova.. O det gick ju sådär bra kan jag ju tala om! =)



O så avslutar jag med en bild som jag hann ta innan dom gick för en stund sen.. Happyface!! <3


Ha en härlig dag i solen!!!

Första cykelturen!

Idag har vi varit ute på Dions första cykeltur! =) Och som han älskade det, han satt och jublade och vinkade hejvilt! Han blev så uppspelt så han fick hicka till slut, haha!

Vi cyklade upp till mamma o Thomas för dom ville ju se han därbak på cykeln.. O han var så stolt! Blir inte lika glad när man ska plocka bort han från cykeln..
Mamma O Thomas satt ute o solade på altanen, såå härligt o sååå varmt!! Dion fick en påskpresent av sin mormor o Thomas, en röd väst. Jättefin!!

På hemvägen blev lillfisen jättetrött så Valon tog honom i vagnen direkt o gick ut. Dom skulle upp till Valons föräldrar så nu e jag själv här. Men jag ska ut i solen nu igen, ska möta Sarah härutnaför om 5 min sen kommer Cassandra & Anita oxå tror jag. Blir glass och mys på torget, häärligt!

Lite bilder från idag..







Posar i sin nya väst! (ursäkta en sliten mamma brevid) =)


Lite glass i vårsolen med såklart.. =)




Nej, nu ska jag ut i solen! Ha en härlig dag!!


Fin besök! =)

Idag har vi haft finbesök från stauun! =) Johanna & Noah kom hit med 1 tåget.. Jag & Dion var o mötte dom sen blev det en runda på stan innan vi gick upp till 2:a våningen för en god lunch. Kycklingsalladen där e såå god så blev den som vanligt! =)
Sen bjöd jag in oss själva hem till Cassandra o dom på kaffe.. haha! Så vi gick upp dit o var där några timmar. Var roligt för barnen för dom kunde busa runt där på golvet! Herregud vilka vilda ungar man har, haha. Lille Noah som "bara" e 6 månader låg där så sällt o fint på filten o tittade medans Dion & Vanessa röjde loss! =) Inte en lugn stund där inte..

Efter vi varit hos Cassandra o dom så mötte vi upp Sarah, sen blev det en glass på stan. Allt stängde precis då för klockan var redan 6 men var riktigt mumsigt med första vårglassen!

Följde Johanna & Noah bort till tåget och sa hejdå.. Sen inom Willys för o handla lite o nu ligger jag här i soffan helt sluuut! Full rulle idag, men har varit så mysigt så! Dion var sååå trött när han fick kvällsgröten o slocknade som en stock i mina armar sen.

Imon blir det nog en långrunda ute, var några dagar sen sist.. Så hoppas bara på fint väder! Sen fika med Sarah & Ida som är höggravid, ska bli kul o se hennes kula igen!

På lördag blir det påskmiddag hos mamma o dom.. Ska gå upp dit rätt tidigt tror jag så vi kan mysa på deras tomt! Man saknar ju sånt när man bor i lägenhet.. =(

Ha en härlig påskhelg för det ska vi ha!!

Hittade en gammal bild på Vanessa & Dion när dom var små & LUGNA! Det var tider det, haha! Tiden går för fort alltså..


Tata

Dåligt av mej!!

Jag har varit jättedålig på o ta massa kort nu senaste dagarna när min syster & Melker varit härnere o när jag fyllde år osv... Så dåligt av mej!!!! =(

Men iaf så har vi haft ett par riktigt härliga dagar!! Min födelsedag blev jättelyckad o hade riktigt kulit!!! Tack till alla min goa vänner för alla fina presenter o framförallt för det trevliga sällskapet! ;)
Jag fick bl a en helkroppsmassage av Hulta & Linn, ska bli sååå skönt o imon klockan 15.30 ska jag var på Spa'et på Brunnen för denna välbehövliga massage!!
Sen fick jag oxå en konsertbiljett till Beyoncé i Globen i maj av Cassandra, Jessica, Anita & Sarah. Så den 12/5 blir det en Sthlm resa för oss brudar (förutom Sarah) . Ska bli superkul!!! Förutom lite småångest för o vara ifrån Dion i 2 nätter.. Aaaah, blir till o börja förbereda sej mentalt redan nu! =)

Igår blev jag o Dion lite sjuka.. Feber o förkylda, inget kul alls. Man lider ju så när man ser sin lilla ögonsten må dåligt! Men han e liiite piggare idag iaf så hoppas det e över imon!

Här kommer lite blandade bilder från senaste dagarna.. Lite har jag klickat med kameran iaf!

Mina fina favoritkillar! Melker & Dion <3  Busar o oredar i Dions rum..


Dom leker så bra ihop.. Kusinkärlek! <3


Fjanten älskar mina solglasögon, blir ju så häftigt mörkt med dom på ju! =)


slita ut allt från garderoben e kul... Men inte lika kul för mamma.. ;)




Zzzzovdags! =)


Min underbara lilla ögonsten!! <3



Det var de enda bilder från sen sist.. Ska bli lite duktigare när vi piggat på oss från förkylningen o febern!

Tata

Jag antar utmaningen! =)

Jag blev utmanad av Sara så nu antar jag utmaningen! =)

Regler:

* Gå till fotomappen på din dator
* Gå till den 6:e mappen
* Välj det 6:e fotot
* Publicera fotot på din blogg tillsammans med en beskrivning av den
* Bjud in 6 st vänner att delta i utmaningen 
* Länka till dem i din blogg

(Jag har inte gett ut min nya bloggadress till så många än så kan inte utmana så många)

Jag utmanar:

Cassandra
Anne
Helena
Sarah



Denna bilden är från julen -08.
Bilden är tagen hemma hos mamma & Thomas i deras soffa..  På bilden är Johan (min systers pojkvän), Min fina storasyster & min underbara systerson Melker (som jag även är stolt gudmor till)
Dom ser ut o vara väldigt upptagna och inne i det här att öppna julklappar.. =)


Mer spännande än såhär var det inte! =) 

Tata på er


RSS 2.0