Idag är ingen vanlig dag...

... för det är Dions födelsedag!!!!! Hurra, hurra, hurra!!!

Idag har min lille älskling fyllt 1 år.. Och vi kunde inte fått en bättre födelsedag! Tack till släkten & alla goa vänner för en jättemysig dag & alla fina presenter. Vet inte riktigt än hur vi ska få plats med allt! =)

Vår dumma kamera la ju av efter typ 10 min så blev knappt några bilder.. men Johanna var snäll o tog massa med hennes kamera som hon ska mejla mej sen. Så lägger in bilder från kalaset när jag fått dom!

Däremot blir det från när vi firade mamma, Thomas, Micke & Lena i fredags.. "surprise-partyt" ute på morfars sommarställe på senoren..

Brudparen!


Jag e inte alls linslus eller så.. =)


Mamma, Dion & Thomas!


Morbror, kusiner & mammas bakdel! =)


Lite mingel...


Valon, du e så bildskön! =) Lyckas alltid.. haha!




Valon går runt o tar lite kort på utsikten.. =)


E verkligen jättemysigt därute!


 Det var allt för idag gott folk!!

Kommer däcka som en klubbad säl efter denna dagen.. Men med ett leénde på läpparna för att den varit så bra!

Tata


Föörlåååt!

Hahaha jag har skrattat så åt dessa bilderna från vår Sthlms resa så måste bara dela med mej av dom.. Förlåååt Cassandra & Jesicca!! Hehe, fast så ledsen e jag ändå inte, njuter ju en del av detta såklart! =)

Vi e inte dom mognaste hönsen i hönsgården.. men, men såna e vi, inte mycket o göra åt! =)

Och om ni undrar vaför dom duschar tillsammans så... fråga mej inte! Spara på vattnet var det va? hahaha!

Varning för Blottaren!!!



Cassandra var ju tvungen o fota mej när jag satt på mej min fina pj med hängröv och skulle krypa till kojs när resten skulle ut o partaja!! E man pensionär så e man! =)


En glad pensionär e jag iaf! =) ( kan ju tillägga att jag skulle upp vid 7 dagen efter för o åka hem, därav pensionärsvarningen!)


Haha, ja säger det igen.. vilken kul resa det var. Många skratt och tur vi alla ligger på samma omogna nivå! =)

"Vila lite, sova en stund!"  =D

Feber o allmänt hängiga!

Har inte så mycket kul att skriva.. för vi e inte på topp härhemma! Dion har fortfarande lite feber, stackarn.. Men han e ändå glad o fjantar som alltid, skönt det iaf! Han sover dock mer, men det e ju bara bra. Bara sov bort febern!! Hoppas han inte e sjuk på sin födelsedag bara.. På söndag kl.12.40 för 1 år sen så föddes min lilla ögonsten, den lyckligaste dagen i mitt liv!! Så det ska vi fira med ett stort födelsedagskalas i brunnsparken kl 14 på söndag med släkt och vänner.. Lite grillning och spel o sen blir det tårta o kaffe. Enkelt men kommer nog bli så mysigt!! Kul att samla ihop släkt och vänner oxå, man får passa på när man kan! ;) Min pappa o dom kan ju inte komma, trååkiigt. Men vi ska fira tillsammans helgen efter istället så de gör inget! =)

Igår var vi inne i Kallekrona, först Vedeby o sen stan en snabbis... På jakt efter sista födelsedagspresenten till fisen. Hittade både ute i vedeby o på BR i stan. Så nu e allt klart!! Synd han inte förstår så mycke för annars hade han nog blivit såå nöjd! =)

Idag ska vi ut till Senoren, till morfars sommarställe. Mamma & Thomas gifte sej på flygplatsen på väg ner till Turkiet (har nog glömt skriva det innan) Blev ett dubbelbröllop med Micke (Thomas bror) & Lena. Var på tiden! ;)
Så nu har iaf morfar & Gullan, mormor & Roland, Micke& Thomas föräldrar och Lenas föräldrar ordnat en överraskningsmiddag för brudparen ute på senoren.. O vi barnen då med såklart! Men blir bara ut en liten runda för oss, Vill inte vara ute o ränna när Dion inte e riktigt frisk! Ska bli trevligt!!

Imon blir det säkert massa stress, handla det sista inför kalaset. Jag ska baka egna tårtor.. Vill ju ha äkta hemmagjorda jordgubbstårtor för det e sommarkänsla över det och det e ju bara sååå gott! Så blir nog inte så mycket tid till bloggning varken imon eller på söndag.. men återkommer med bilder från kalaset sen!

Nu ska jag vila en liten stund, försöka vila bort min irriterande huvudvärk som suttit i i några dagar nu. Sen får jag nog allt hoppa in i duschen, även om jag gärna sluppit det idag o gått runt o njutit av att vara en slusk! Sen ska jag springa ner på stan o hämta en bikini som jag lagt undan.. Blev så förälskad i den o den satt faktiskt rätt bra med o då måste jag ju bara köpa den för jag hittar aldrig en som sitter bra, har nog inte trivts o visa mej på stranden på flera år för jag känt mej så obekväm i det där jäkla badplagget vid namn bikini.

Nähe, en huvudvärkstablett nu sen blunda en stund..

En bild på det vackraste jag sett får ni idag! <3

"Dont mess with me, ok!" =)


Tata

Mysdag i solen o brudhäng! =)

Dagen började med ett besök på bvc.. var dags för ännu en spruta för Dions del. Det gick bra, lite ledsen i nån minut bara! Tråkigt nog fick han lite feber nu ikväll bara.. han har klarat sej utan det dom andra gångerna ju så vi trodde de skulle va lugnt nu med. Men det e ju vanligt att dom får det o brukar ju isf va borta dagen efter!

Efteråt gick vi upp till Håkans o åt frukost på uteserveringen, såå härligt o var sjukt varmt ute redan då! Gick därefter vidare tull affären o handlade lite fika grejer o sen hem.. Gav Dion mat och packade ner allt fika, sen gick vi ner till brunnsparken. Dion somnade på vägen ner så vi la oss på filten därnere o bara njöt av solen. Vilket väder det varit idag, känts som sommar verkligen!! Haft en jättemysig dag i brunnsparken med massa bus o mys!





















Jag bombarderar med bilder på min lille fis, men så e det när man e stolt mamma.. Man kan inte få nog! =)

Det har hänt så mycket grejer på senaste veckorna här bara med denna underbara lille kille. han har blivit så stor och vuxen på nåt sätt. Gått från bebis till pojke! Måste säga att detta är bästa tiden hittills, eller ja alla stunder har ju sitt men just nu e det så kul. Skrattar hela dagarna åt alla påhitt, nya "ord" och tonlägen och blir ständigt förvånad av hur smart denna lille varelse är! Älskar dig så mycket Dion, du e det bästa och underbaraste som finns! <3

Kvällen har tillbringats hos Sarah.. Hon har fixat håret på en tjej så jag, Anne & Ida har med spänning följt detta och det blev såå fint!! Lite brudhäng med massa "skitsnack" e alltid trevligt! Dion var med oss en stund först, men han började bli lite hängig redan där så gick hem o lämnade han hos sin pappa. Sen kom ju febern så var inte så konstigt att han inte var på topp!
Blev ju en del bebis-snack för Ida e höggravid o satt där med sin fiiina mage (nästan så man saknar sin lite) o suckade.. haha. Hon har gått över 4 dagar så hon var rätt trött på det! Vilket e förståeligt, vet ju själv hur trött man var på det i slutet! Men jag tycker hon kan "knipa" till på söndag så det blir på Dions födelsedag, hihi hade ju varit lite coolt! Men det tyckte inte hon.. Helst idag för hennes del! =) Så snart välkomnar vi lille Alwin (vilket e ett av mina favvis namn) som han ska heta i gänget!! Kuuul!!

Har ont i magen, vilket jag haft sen i söndags o kan knappt äta för då blir det ännu värre.. så nu ska jag  gå o krypa ner o hoppas det e bättre imon för då ska jag på möte med studie/yrkesvägledaren. Hoppas på den där utbildningen ju, så håll tummarna för mej!!

Natti natti!

Tata

Bilder!

Heej hej!! =)

Jag ber om ursäkt ännu en gång för min dåliga uppdatering!! Men har varit full rulle varje dag här senaste tiden, så har faktiskt inte haft tid! Men nu har jag iaf fört över alla bilderna från kameran så lägger bara in dom för orkar inte sitta o skriva allt vi gjort sen sist!

En bild från Sthlm.. Melker min underbara systerson/gudson!! <3


Jag & min fina gammelmormor!! Finns inga ord för hur underbar & speciell denna människan e!! <3



Vi grillade med fam. Nilsson/Radovanovic förra veckan.. Här e Cassandra & Vanessa från den kvällen!


Dion med sin pappa, samma kväll!


Dom var uppe o fikade hos oss i huset en dag med.. Nessan & Dion!


sötisar!


 Cassandra & Vanessa på vift!



Lite bilder från vår Stockholms resa med såklart!! =)

Hahahaha Jesicca, skrattar varje gång jag ser denna bilden! 




Vår kock! Anita lagade jättegod mat till oss första kvällen..


O min kära Hulta-Bultis kom oxå! (she's on a mission here..;)


Taggade för lite utgång..


Mission completed! =)


Fina flickor!













O lite från konserten med ju....










 
Sjukt bra konsert!! Det tackar vi Beyonce för! =)


Har så mycket bilder men orkar inte lägga ut mer nu.. så det här får duga!

Ska kolla ett nytt avsnitt av Desperate Housewives nu sen ska jag nana kudden..

Tata

                                                 "A dream is a wish that your heart makes.."  J

Heeej heej!!

Har faktiskt en ursäkt att jag varit så tråkig o inte bloggat på länge...

...Samma dag som jag kom hem från Sthlm så var det bara hem och packa om väskan sen stack vi upp hit till mammas o deras hus. Dom e ju i Turkiet så vi har bott här i snart 1 vecka nu, sååå skönt o vi njuter för fullt av huskänslan!!
Imon ska det flyttas hem igen, saknar min säng men saknar verkligen inte lägenheten så känns lite trist!

Iaf så kommer jag lägga in bilder från den underbart härliga och roliga Sthlms resan och från dom senaste dagarna när jag kommer hem!

Just nu e jag bara helt slut i huvet o kroppen.. Innan ikväll så ramlade Dion o slog sej sådär "riktigt" för första gången. Det blödde jättemycket från munnen och han grät som han aldrig gjort förr o var nästintill otröstlig. Det kändes i hjärtat kan jag tala om och efteråt när han somnat släppte alla spänningar och oron och jag fick huvudvärk av allt! Usch, min lille bebis.. Jag vet att du kommer slå dig många kommer framöver och det är väl bara att försöka vänja sig men gud vad ont det gör i en att se den man älskar mest i hela världen ha ont och blöda. Jag måste nog tuffa till mig lite om jag ska klara av de närmsta åren!

Men det viktigaste är att han mår bra nu och han bet sej bara i läppen eller nåt därav att han började blöda. Så han slog inte i tänderna eller nåt värre!
Underbara, vackra unge.. skrämmande att man kan älska nån så mycket som jag älskar dig!! Mamma ska försöka skydda dej så gott det går i framtiden! <3

Nu blir det snart sängen för min del oxå..

Natti natti!!


                                                                              "so far but still so close..."


En riktigt bra dag med Memme & Lilli!


Dagen började med att min kära kusin Emelie hade ringt och skickat sms o undrade vad vi skulle göra idag.. Så hörde av mej till henne direkt för ville ju inte dom skulle hinna göra upp andra planer.. Så vi bestämde iaf att vi skulle upp till mamma och umgås där. Jag & Dion gick upp och Memme o Lilli kom efter en stund. Mamma hade köpt nybakta frallor o kusse hade med sej en smaskig fläta, så blev lite fika först. Vi satt ute för var så varmt o skönt.. Sen behövde sysslingarna sova så vi bestämde oss för att gå en runda. haha vilken promenad det blev, Dion somnade ganska snabbt, bra tänkte jag.. Men vaknade efter typ 10 min o vägrade somna om, han låg bara o flinade o fjantade.. haha sötunge! Lilli vägrade sova först men till slut efter mycke om o men så slocknade hon o sov så gott! Vi gick lite fel o hamnade uppe i skogen, klättrade typ runt ett berg med vagnar o svettades o var törstiga, haha kunde inte mer än skratta. Vi hade bara tänkt gå en liten runda men var nog borta 1,5 timme typ.. 
Var lika kul som vanligt att träffa dom iaf och Lilli e ju så underbart söt så det finns inte!! Min kusin oxå såklart! <3

Lite bilder från dan...

Gungade lite hos mormor, men var mest intresserad av sina sandaler.. =)


Min vackra kusin & hennes underbara Lilli!




Mamma! <3


Dion & Lilli!








Tack för en mysig dag, får vi göra om snart igen!!


Nu är allt färdigpackat här.. Imon bär det ju av till Sthlm, har ont i magen nu och e nervös. haha vad töntig man e egentligen, men känns som jag ska åka jättelångt bort från min lilla älskling och att vi aldrig mer kommer ses lr nåt. Pussade han så mycket innan han skulle sova och hoppas på att han vaknar tidigt imon så jag hinner pussa lite till då, hihi! MEN, ska ändå bli skitkul o få åka iväg såhär, en riktig brud-resa! Ska bara gå o fixa lite med "matsäcken", haha.. Köpt frallor o lite så, för vi åker ju redan 6,30 härifrån så vi ska ta med oss o käka frukost på tåget istället!

Nåt som jag oxå ser framemot massa med resan e ju att jag ska få träffa dessa två finingar:

Min underbart goa lilla systerson, Melker!


Min vackra syster!

Ska träffa dom på onsdag och då ska vi åka o hälsa på vår gammel-mormor. Guud, vad jag längtar!!! Inte träffat henne på 4 eller 5 år. Hon är 97 år och världens goaste och roligaste!! Nu har hon blivit lite dålig tyvärr och är inlagd, visst hon är gammal men känns ju lika ledsamt och tungt för det när hon blir inlagd.. Men ska ge henne världens största & längsta kram för har saknat henne sååå mycket o ska bli så kul att träffa henne igen! <3

Jag ska försöka va duktig o ta många kort dessa dagarna.. Sen e jag tillbax här om några dagar igen o uppdaterar allt smaskigt från resan.. =)

Ha det gott!!

Tata

                                               "Is the destiny a bridge to get to the one you should be with?"

Lovely day!

Dagen började med att vi packade in oss i bilen o körde mot leklandet, där var ju pappa o alla.. Blev 2 timmars bus o lek där. Dion älskade det, även att han e lite för liten för det än så var allt såå spännande o kul! Så får bli en tripp dit snart igen.
Sen åkte vi hem till farmor o farfar en stund, blev lite mat där för Dions del o busade med sin gammelfarfar igen.. Pappa o dom kom oxå efter en stund o efter massa kramar o hejdå så åkte vi vidare mot Hasslö. Mötte mamma o dom på vägen. Alltså guuud vilka goda pizzor o det e ju livsfarligt med pizza-buffé, man äter ju som ett djur.
Var jättemysigt o äta där allesammans iaf.. O mamma o dom hade ju en liten hemlighet som vi fick veta! Får inte säga nåt än för dom men snaaart! Hihi!

Kom hem för en stund sen här o ligger typ helt orörliga o proppmätta.. Dion e oxå helt slut så ska lägga han snart.

Dumma jag glömde kameran idag när vi gjort massa kul o mysiga grejer! =(

Imon blir det bara mys med min finaste ögonsten, ska gosa sönder han för på tisdag morgon åker jag ju till Stockholm med brydarna!! Kommer sakna Dion så mycket, har ju aldrig varit ifrån han flera dagar så.. usch, usch.. Men ska ju självklart bli superkul att få åka iväg med tjejerna. Man kommer nog bättre när man väl kommer upp till huvudstan! =)

Ha en bra söndag!!

tata

Guidad tur i finaste Nättraby! ♥

I "morse"  vid 11 (lr förmiddags kanske man säger?) så packade jag & Dion in oss i min mammas bil för hon var snäll o skjutsade oss till Nättraby. Åkte hem till farmor o farfar o pappa o dom var inte där än. Dom har sålt sin sommarstuga på jordö så har hållt på för fullt med att rensa o flytta ut därifrån idag.
Men när vi kom fram iaf så blev det mat nästan direkt för Dion, sen lite mys med sin gammelfarmor o gammelfarfar. Sen var det 1,5 timme tills pappa o dom skulle komma o vi skulle äta så jag bestämde mej för en promenix, älskar ju o gå i N-By så man får ju passa på! ;) Dion somnade efter 5 min i vagnen, så skönt för han. O belv sååå sjukt varmt medans vi var ute.. Höll på o svettas ihjäl o ingen dricka hade jag tagit med! =/ Men en jättemysig promenad blev det iaf.. längs ån, åslätten, orrekulle, tallan o sen genom byn hem.
Haft en så härlig dag idag, kom hem vid 20.00 o då blev det pyjamas o välling direkt för Dion. O jag sitter nu här o smaskar på min mega godis påse från OK i N-by som gick på 40 KRONOR!!! O det e liksom billigt med lösgodis där så då kan ni tänka er hur stor den e, haha! Men Valon får ju smaka liiite såklart.. =)

Tagit en del bilder idag så lägger in dom istället för o skriva massa "strunt"! Så får ni en guidad tur på vår runda o får se själva hur fint det är! =)

Trevligt sällskap jag har som somnar efter 5 min! Haha! Min lille fis!


Vi började längs ån...


Åslätten..


Åslätten.. Massa som sjösatte båtar där idag, vilken sommarkänsla jag fick!!


Mysiga skogsvägen på vägen mot Orekulle..


Blev ju så varmt så tog en liten paus..


Utsikten från min bänk..


Orekulle!


"Tallan", Tallholmen.. en badplats i N-by!


Tillbax "hemma" så var Dions morfar, Gunilla och 2 morbröder på plats. Vi åt direkt, farmor goda köttfärslimpa! Sen åkte pappa & Gunilla o skulle fixa det sista på Jordö och då gick jag, Dion och hans morbröder ut på en liten promenix till..

Mina goa småbröder/megastolta morbröder, Melvin & William! <3


Dion somnade en stund till o då blev det Bockia spel för mej, farmor, Melvin & William.. Tävling på hög nivå, haha! Jag tror jag vann va? =p

Farmor & William..


Jag & min yngsta lilla, liiiilla bror! =) <3


Lika? =) Den näst yngsta i skaran, Melvin gounge!! <3


Jag vann!!! =P


Trötta efter storförlust mot syrran, hahah!


Vi gick in när Dion vaknade o då blev det bus med farfar/gammelfarfar...

Sitter o tittar fundersamt på farfar.. =)


Min vackra skatt!!


Det var allt för idag.. Imon ska vi in till leklandet en runda på förmiddagen, William fyllde år för lite sen så vi ska fira han lite där. Sen ska mamma o Thomas bjuda alla barnen + barnbarnet på pizza-buffé ute på Hasslö. Skitgott där så det ser man framemot! ;)

Nu ska jag hälla i mej 10 liter vatten för dör av törst här efter allt godis, sen beklaga mej för att jag har ont i magen o att jag aldrig skulle ätit så mycket godis.. En helt vanlig kväll i Sofias liv med andra ord! =)

Tata



Greys anatomy!

Aaaah, sitter här o lipar som en stor bebis. Haha då menar jag verkligen lipar!!

O ännu en gång e det pga Greys anatomy... Av alla avsnitt o alla säsonger så har jag nog gråtit mej igenom 90% av dom. Hur kan man skriva så bra manus?? Finns nog ingen bättre serie alltså, love it!!

Men detta avsnittet var ett av det bästa!!! Jag laddar ner så det har inte gått här i Sverige än men kommer nog snart här för tror inte jag e så långt före... Usch så sorgligt o så romantiskt samtidigt!!!

Snyft, snyft..

Nu ska jag in o snyta mej o tårka tårarna, haha.

Sen krypa ner i min säng..

Natti natti

                                                               " It looks brighter now.. I think it's gonna be alright!"

Fredagen den 8:e maj!

E sååå trött idag egentligen. Dion har inte alls sovit bra inatt, vaknat varje halvtimme typ o vänt o vridit sej.. Nåt som inte e rätt då ju för han sover alltid så bra annars. Magknip, fler tänder, växtperiod? Ja, nåt av det lär det ju va.. Han har iaf sovit mellan oss, vilket har varit riktigt mysigt eftersom han aldrig gör det.. men samtidigt trångt o mindre trevligt när man helt plötsligt hade en fot ansiktet, haha!

Iaf så hoppade jag in i duschen o klädde på mej för o gå ner till arbetsförmedlingen, jag har nog kommit på vad jag vill göra "med mitt liv" äntligen.. haha. Eller har börjat tänka lite logiskt och sluta drömma, man har ju en en annan liten människa att tänka på nu och vill att han ska ha det bästa o få det så bra som möjligt. Så då tror jag att detta kommer bli bra faktiskt! Får skriva mer om det när jag vet om jag kommer in på utbildningen osv... Håll tummarna!!

Ska laga lite käk nu, sen ska vi ut o gå... Har inte varit ute så mycke senaste dagarna pga regnet så blir en långpromenix idag och så får Dion sova i vagnen med.
Sen ska jag & Dion upp till min moster och kusiner ikväll och äta lite gott där, hon e alltid så duktig o gör massa smaskiga saker så det ser jag framemot med spänning! =)

Imon blir det Nättraby, Pappa o dom e nere över helgen. Whiiiii, saknat dom massa!!!! Middag hos farmor o farfar med!

Nu måste jag sätta igång här...
Ha en bra helg!!!


Hej, hej.. hemskt mycket hej.. =)


Aaaah, jag dör snart av magont!!! Var sjukt godissugen för några timmar sen, sådär jobbigt sugen att jag nästan dreglade som en sankt bernards hund bara av tanken av godis.. Skickade ner ett "sändebud" för o köpa en megapåse  lösgodis till mej. Jag fick min påse o nu efter o ha verkligen tryckt i mej alltför mycket, ca 4 bitar kvar i skålen ( som snart kommer ligga i min mage oxå, för dumt o spara dom ju) så mår jag såååå dåligt!!! Hetsätning på hög nivå här eller vad? Haha usch!
Jag e ett godisfreak o när suget kommer så blir det såhär, vaaarje gång o jag lär mej aldrig! Jaja, e väl bara o stå ut här en stund tills magonten lagt sej lite.. sen trycka i sej dom sista bitarna, haha för tro mej det kommer jag göra om ca 10 min!

Idag har vi varit ute o åkt en runda.. Varit så tråkigt väder ju o blev trött på o sitta hemma. Blev en runda till min mamma, sen hämtade vi Valons mamma på jobbet, sen körde vi lite.. Bestämde oss till slut för o beställa mat från Ronneby kebaben, underbart gott! Hämtade maten o åkte hem..
Haft Labi på besök här sen.. Dions gudfar! Lite kaffe o skitsnack.. Alltid lika trevligt!
Valon o Labi gick för ett tag sen, dom skulle kolla fotboll. O jag får ligga här i lugn o ro, vilket jag absolut inte har nåt emot!

Dion var sååå trött så fick lägga han redan kvart över 6 idag. Han somnade som en stock med välling flaskan i munnen typ! Det e nog vädret för han sov sjukt länge igår på dan me..
Får hoppas han inte vaknar alltför tidigt imon nu bara..

Jag har laddat ner en film här nu.. ska kolla på den sen ska jag krypa ner i en renbäddad säng, aaah e så härligt. Sover alltid 10 gånger bättre då!


Ha en mysig kväll!!

Tata


                                                                                            "I regret it everyday..."

5 maj!

Usch, vad dålig jag varit på att uppdatera senaste dagarna!
Men har varit rätt fullt upp här o sen har jag inte riktigt haft orken lr lusten att sätta mej ner o blogga.. Tro det lr ej men har knappt suttit vid datan. haha o det e konstigt för att vara mej! =)

I helgen blev det mer mys och picknick ute, även hemma hos Valons syster i lördags o åt god mat o satt ute på deras altan o njöt av solen. Sen på kvällen så åkte jag, Jessika & Emma in till kära Johanna i K-na. Hade jättetrevligt hemma hos henne!

Har inte orkat lägga över bilderna från kameran ännu men här kommer några iaf, bara för att det alltid är roligare att läsa en blogg med bilder! =)


Johanna & jag! Haha tyckte denna var så rolig!


Jessika & jag i bilen på väg in..



Avslutar med en bild på mina favortikillar!! <3


Dion e 2 veckor där.. mini-killen! O Melker e ju då 3,5 månad..  Kusinkärlek!! <3

Blir en innedag idag då.. Såå trist, hatar regn!!! Men bara o göra det bästa av situationen o göra en mysdag av det hela.. Hoppas bara att min son inte blir alltför uttråkad o rastlös här inne, han har ju en tendens o bli det! =)

Ha en bra dag i regnrusket!

Tata


Bara för att jag måste!

Jag orkar verkligen inte blogga egentligen.. Men gör det lite snabbt bara för att jag måste! =)

Glömde kameran hemma idag igen så inga bilder blir det heller.. tråkig jag e idag va? =)

Jag & Dion har iaf varit uppe vid skogsgårds skolan hela dan med Valons mamma,systrar, barnen o några till. Finns en stor gräsmatta där o en kul lekplats för barnen så var perfekt o sitta där. Både fika o mat hade dom med sig så behövde inte ens gå hem o käka. Perfekt ju! =) Kom hem lite efter 18 o då var det bara att packa upp allt, tvätta av Dion, på med pyjamas, lite mys i soffan sen välling o sovdags. Han var såå trött efter allt bus! Men det e bra!

Jag är oxå sjukt trött nu.. men ska upp till Cassandra en runda. Alek e inte hemma och Jessica & Anita e där med så blir lite kaffe o skitsnack kan jag tänka mej! Alltid trevligt! =)

Ska svira om till min mysdress nu sen ska jag nog ta cykeln dit innan jag somnar här!

Ha en bra kväll!!


                                                "If I could turn back time.."

RSS 2.0