Fullt upp!!


Hej hopp!! =)

Jag e så dålig på om blogga nuförtiden alltså.. Tråkigt för jag gillar ju verkligen o blogga så man kan läsa tillbaks på vad man gjort o så..

Men har verkligen inte haft tid till det. När jag väl fått tid över så har jag inte orkat.. Man har så mycket grejer för sej nu om dagarna känns det som, vet inte vad vi gör egentligen. Allt o ingenting! =)

Denna veckan kommer bestå av o bara njuta med min lille fis då som vanligt men utöver det så blir det promenader, styrketräning på gymmet o förbereda allt för min födelsedag på lördag!! Woohoo, ska bli så kul! (inte o fylla år alltså)
Men nu när man inte går ut så mycket  längre så uppskattar man ju det på ett helt annat sätt o det e såå myckt roligare. Så på lördag så blir det tjejpartaj här hemma. Ska bjuda på lite mat o vin, sen korkar vi upp resten av vår goda dricka o värmer upp härhemma innan vi ska åka in till Kallekrona för en runda på Nivå o sen Statt!
O det bästa med allt e ju att jag får fira kvällen med alla goa flickor som jag tycker så mycket om!!

Dion ska sova hos sin famror o farfar med sin pappa.. Men det ska nog gå bra!

På fredag kommer min kära syster o min underbara systerson ner o från Sthlm o hälsar på. Dom ska stanna tills på tisdagen efter sen, ska bli så roligt!! Saknat dom så ju!! <3

Så den här veckan lär det väl inte bli så mycket bloggande heller antar jag.. Så nu vet ni varför jag e så dålig på o uppdatera här iaf!

Ha en bra vecka o hoppas ni njuter lika mycket av vårvärmen som vi gör! ;)

Tata

Ett tag sen..

.. usch vad dålig jag varit på o blogga senaste dagarna. 6 dagar sen sist märkte jag nu! Ska försöka bättra mej.. :)

Men haft full rulle här o helt enkelt inte haft tid! Nu när det varit sånt vår väder här så har vi knappt varit hemma.. Dagarna har bestått av flera timmars promenader o vissa dagar har vi inte kommit hem förräns kvällen.
Underbart e det! Älskar våren!!

Jag är såå trött o helt slut i kroppen nu så orkar egentligen inte blogga nu heller men var tvungen för idag har det hänt nåt stort förstår ni.. hihih! DION HAR GÅTT 2 STEG!!!! Jaa, det e helt sjukt och så otroligt kul!!
Vi gick hemifrån i förmiddags o var ute o gick en timme sen gick vi upp till mamma för o hälsa på lite.. O däruppe verkar det alltid hända nya grejer i Dions utveckling! =) Men han stod vid mej o höll i ena handen på mitt ben o andra på soffan, sen satt mamma nån meter ifrån o sträckte ut armarna o sa kom, då bara släppte han mej o soffan o gick till henne! Hhahah, vilka glädjetjut mamma & jag gjorde samtidigt som vi bara tittade på varandra helt chockat! Jag tror inte Dion märkte själv att han släppte, han tänkte nog inte på det.. Men vilken känsla o se detta, underbart!
Jag började gå när jag var 8 månader och Valon när han var 9 månader och senaste veckorna har det hänt så mycket i Dions utveckling, han har gjort o lärt sej så mycket på så kort tid så vi har ju bara väntat på dessa första stegen!
Åh, min lille, stora kille! <3
Vad händer mer.. Jo, sen han lärde sej att resa sig så ska han ju göra det konstant. O det har slutat med lite olyckor.. Blir ju sånär man bara släpper o då faller baklänges i golvet.
Allt ska gå så snabbt hela tiden, han e verkligen inte lugna killen längre.. När han går med sin gåvagn så går han inte utan måste springa. hahah o går ju inte o säga till han att lugna ner sig heller. vad vet han liksom! =) Men, men bara o låta han va.. slår man sej så gör man ju..

Jag lägger in bilder som jag tagit de senaste dagarna imorgon.. Orkar inte nu!

Nu blir det sängen för mej.. Är såå trött. Min kropp har nog inte vant sej än av alla dessa långa promeander. Guud, såhär mycket har jag inte rört mej sen innan jag blev gravid! =) Men det går framåt i mitt nya, lite nyttigare liv iaf.. 2,5 kg på typ 2 veckor, det e ju inte illa! O då bara av att dra ner på godiset och varit ute gått MINST 1 timme varje dag! Jag e nöjd! Men lite till ska jag bli av med.. ;)

Godnatt, godnatt!

Helt jäkla underbart!!


Jaaa, det e 7 grader och sol ute!!! Sååå underbart!! Var borta och handlade innan o det var så skönt, vill bara ut o njuuuta va det nu!
Men Dion sover så jag får allt vänta lite till.. =)

Men så fort han har vaknat så blir det Ekenäs rundan! Haha vet att vi jämt går den men finns inte så många andra bra rundor här o den tar 2 timmar o det tycker jag e lagom för då e man sådär härligt trött i benen efteråt!

Dagens bilder på min ögonsten..





Och sen sist men inte minst...
STORT GRATTIS TILL JOCKE & LINDA SOM FICK EN LITEN MÅNS IGÅR. OCH TILL MILTON SOM BLEV STOREBROR! =)

Min söta lilla styv-kusin!!! =)

Ha de gott i solen idag!!!

Bad & middag!

Igår var ju vi då och badade i varmbasängen på Tarkett. Det var Dion, mamma & jag & sen följde min kära moster o kusiner med också. Jättekul att dom hängde på!! Är rätt mysigt där, lagom stor bassäng och man är helt själva!

Dion var ju som vanligt överlycklig av att få plaska runt.. Men efter lite mer än 1 timme i det varma vattnet så försvann all energi från han o han låg i min famn i vattnet o nästan somnade när jag sjöng till radion. Haha kanske nästan somnade av min "vackra" stämma! =)
Efteråt åkte vi allihopa hem till mamma o dom o så blev det mat där. Perfekt för jag var också helt slut av badet så hade inte orkat laga nåt hemma! ;)

Mamma, Dion, Moster & kusiner i badet!




En nybadad & trött kille!



Senare när vi kom hem så blev det bara en lugn hemmakväll.. Dion hade bara sovit 1 gång under dagen så han var rätt övertrött där mot slutet men det var bara o försöka hålla han vaken ett tag till.. O det gick faktiskt till 18.30, blev det gröt o sängen för natten. O sen sov han till 6 i morse.. En rätt trött mamma som gick upp då kan jag tala om! Mina ögon bara sved.. =) E ju iaf van att han brukar vakna vid 7 och den där timmen gör mycket faktiskt! Men efter 5 min uppe så var vi i full gång här båda två!

Klättrar på sin mamma & försöker ta kameran.. =)






Nu har Dion & hans pappa gått upp till hans farmor & farfar. Och jag ska passa på o städa härhemma lite, sen blir det nog en promenix!

Ha det gott!

Sovit borta!!


Igår sov Dion borta för första gången själv....  Ja, eller borta o borta.. Han sov hos mamma & Thomas! =) O det var tufft kan jag tala om, iaf för mig! Haha!
Vi var ju hos dom på fredagsmiddag som vanligt igår o det blev lite sent & Dion låg o sov så gott i resesängen som mamma har köpt för sina barnbarns skull. VIlle inte väcka honom & mamma har ju tjatat så länge på oss att han ska sova över där så igår fick "hönsmamman Sofia" ge sig! =)
Men det hade gått jättebra och vi sov ända till 12 idag!!!!! Det ni, det är riktig lyx ju! ;) Jag gick upp till mamma o dom vid halv 1 när jag vaknat. Fick en gosig kram när jag kom sen ville han inte släppa mig.. O det kändes underbart kan jag lova. Att han iaf har saknat sin mamma!

Blev en promenad på nästan 1 timme på dagen där, sååå skönt väder och jag fick vårkänslor!! Det luktade vår o det e ju bara så härligt! Hoppas, hoppas, hoppas att det e dags nu och att vi slipper kylan o mer snö!
Jag kände att det började svartna för ögonen när vi gick vår runda hem från mamma o dom. Sådär som jag brukar få innan min migrän kommer.. Usch, är så obehagligt! Så när vi kom hem så blev det en tablett och sängen för mig 1 timme. Det hjälpte för sen var det borta! Upp & lagade spaghetti o köttfärsås, smaskigt! Sen klädde jag på mig & Dion för ännu en promenad.. Blev ekenäsrundan, såå skönt. Och Dion sov 1 timme av den 2 timmar långa rundan. Då stoppade jag lurarna i öronen och lyssnade på musik, kunde inte bli bättre! ;)

Nu ikväll laddade vi upp med massa godis här och sen har vi tittat på melodifestivalen...
 Men hallåå, vad hände??? Där trodde man ju att Måns, Alcazar eller Caroline skulle vinna.. Men neeej, där kom nån som jag inte ens kommer ihåg att jag hört låten innan in och bara vann alltihop! Hahah.. men jag tyckte det var lite kul. Nästan lite "The underdogs" win! Me like! =) Även att låten kanske inte var nån höjdare, men, men..

Imorgon ska vi & bada i varmbassängen på Tarkett, myspys. Och min lille fis älskar ju att bada, så vet nån som kommer vara i extas imon! :)

Har bäddat rent i sängen och det finns inget skönare än att krypa ner i sängen då.. Så det ska jag göra nu!

Natti natti på er!


Hittade en härlig sommarbild från Öland förra sommaren.. Dion ligger gott i skuggan! Åh, vad jag längtar till solen!!

Härlig dag!!

Idag tittade solen fram igen ju.. Den kanske hörde när jag klagade igår? =) Såå härligt!!

Först idag har vi busat runt här hemma.. Dion kryper ju runt som en galning här nu så man får ju springa efter o kolla vad han hittar på. Men idag var hans rum mest intressant o därinne finns ju inget han kan göra sej illa på så jag lät han vara där lite själv så satt jag utanför o tittade in.. Tror han tyckte det var spännande att han fick krypa in där själv o plocka med allt utan att mamma var där.. För han märkte ju inte först att jag satt där utanför! =) Annars brukar han krypa till alla ställen där han inte får vara, ska pilla på sladdarna o eluttagen o då kommer ju jag alltid o tar bort han. Men nu fick han sticka iväg på upptäcksfärd helt själv... =)

Efter ett tag kunde jag inte låta bli o gå in o ta lite kort på han. Som ni kanske förstår så går vår kamera varm här hemma o har gjort sen dagen han föddes, man kan inte låta bli.. =)

Såhär kommer lite bilder..















Mitt lilla charmtroll!! <3

Sen när Dion ätit så gick vi ut på promenad alla tre, gick upp till mamma o dom oxå. Skulle egentligen gått till lekparken som ligger vid mammas o deras men fisen somnade i vagnen såklart! =)
Han fick ligga kvar ute på mammas o deras altan för han sover ju alltid så gott därute o visst gjorde han det även idag.. Nästan 2 timmar! Härligt!!


Vi stannade där ett bra tag o käkade o så... Blev kåldolmar, sås o potatis. Jättegott! O Dion
oxå att det var jättesmaskigt!

Imon ska vi storstäda när vi vaknat sen ska vi ut o gå en runda o sen upp till mamma o dom igen på fredagsmiddag. Myspys!

Nu ska vi kolla på Quantum of Solace, James Bond filmen. Sen blir det sängen!

Tata


Var e våren??

Jag är så trött på det här vädret nu alltså!!! Har ju verkat som våren varit på väg några gånger nu o då har man ju blivit så glad.. Men det håller typ i 2 dagar sen kommer det antingen regn eller snö och blir grått o trist!  Var e våren?? =(

Idag har dagen gått såå snabbt.. har inte gjort så jättemycket egentligen men ändå har dan bara försvunnit! Först var Dion ute på nästan 2 timmars promenad med sin pappa i förmiddags. Då passade jag på att ta en lååång, varm dusch, la på en ansiktsmask o bara njöt av "lugnet" en stund! =) Skönt att få göra det ibland!

Senare efter Dion ätit middag så gick han o jag ut.. Vi gick o handlade sen gick vi en liten runda. Grått o trist ute men ändå frisk luft så var skönt! O han somnade gott i vagnen som vanligt. Han älskar ju verkligen att åka vagn o bil med, när det vibrerar sådär så somnar han snabbt! =)

Inget kul att ta kort i detta vädret men några bilder blev det iaf...







O sen somnade han gott lille fisen..



Idag åt vi fisk & skaldjurs soppa med tonfisk i till middag o Dion hade redan ätit annat men fick smaka lite.. Ååh, vad han gillade det!! Blev ett gallskrik när jag tog bort skeden. Så var bara att sätta han till bords igen o ge han en egen tallrik så han med fick äta med oss.. o även han åt det med lite bröd till! Hahah stora pojken, ska vara med överallt o göra som oss!

Nu sover fisen gott o jag sitter här o knaprar morötter. Försöker ju sluta äta godis under veckorna för jag äter alldeles för mycket godis och sötsaker o har 5 kg till jag vill gå ner. Får se hur länge jag klarar det! ;) Min kusin och jag försöker pusha varandra, hon fick oxå barn för lite sedan o har 10 kg kvar som hon vill gå ner till 1 juni. Så e kul o kunna stötta varandra!
Jag älskar ju o träna o sånt men det är sötsakerna som e min stora "last" ! =)
So wish me luck! ;)

Nu blir tv:n o bara lata sej i soffan innan man ska sova!

Tjingeliing!

Tisdag...

... och vi har bara haft en innedag! Skulle gentligen gått ut o gått en långpromenad när Dion hade sovit middag men då började det ösregna lagom till han vaknade... =( Så tråkigt! Men vi har busat runt här som vanligt iof.. Det enda som är tråkigt att behöva vara inne en hel dag nuförtiden är ju att Dion blir så lätt uttråkad. Det var annorlunda för några månader sedan då han var yngre för då var det lättare att underhålla han och göra han nöjd! =)
Men vi har kört hans bobbycar, han tycker det e så kul när man låter som en bil o han slår på tutan.. Sen har vi gått runt på upptåcktsfärd i lägenheten, det är ju alltid lika spännande nu när han vill gå själv, eller ja med hjälp att man håller hans händer då. För så långt har det inte gått än att han går själv.. Men e nog inte långt kvar! ;)
Sen bakade vi negerbollar.. O det var smaskens o få smaka lite där! Haha dessa ljud han gör när han tycker nåt e gott, för roligt! =)

Nu på kvällen blev det gröt som vanligt o sen ett bad sen slocknade han gott i sin säng!

Jag ska kolla på Den rätte för Rosing, haha jaa jag vet det är så töntigt men kan inte låta bli! =)

Lite bilder från dagen...

Står o trycker mot väggen i hallen.. haha så stolt e han! =)




På upptäcksfärd med pappa! =)


Denna lilla gounge, så stolt o glad när han får gå runt..






Ha en najs kväll!! =)

Hej!

Efter o ha skrivit för mycket strunt i min andra blogg så har jag nu startat en ny blogg som bara handlar om  min underbara son, Dion o allt som händer i hans o vårt liv!

Dion föddes 20080531, han vägde 3580 gram och var 50 cm. Han var helt perfekt o har förgyllt ens liv sååå otroligt mycket!

Denna goa lille busunge är idag 9 månader och det är inte en lugn stund härhemma! =)

Fika med min kompis Vanessa. Vi har varit kompisar sen vi låg i magen o e bara 10 dagar mellan oss!


Jag har lärt mej att resa mej och är sååå stolt för det! =)


Min underbara Dion, mammas älskling! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0