Tisdag...

... och vi har bara haft en innedag! Skulle gentligen gått ut o gått en långpromenad när Dion hade sovit middag men då började det ösregna lagom till han vaknade... =( Så tråkigt! Men vi har busat runt här som vanligt iof.. Det enda som är tråkigt att behöva vara inne en hel dag nuförtiden är ju att Dion blir så lätt uttråkad. Det var annorlunda för några månader sedan då han var yngre för då var det lättare att underhålla han och göra han nöjd! =)
Men vi har kört hans bobbycar, han tycker det e så kul när man låter som en bil o han slår på tutan.. Sen har vi gått runt på upptåcktsfärd i lägenheten, det är ju alltid lika spännande nu när han vill gå själv, eller ja med hjälp att man håller hans händer då. För så långt har det inte gått än att han går själv.. Men e nog inte långt kvar! ;)
Sen bakade vi negerbollar.. O det var smaskens o få smaka lite där! Haha dessa ljud han gör när han tycker nåt e gott, för roligt! =)

Nu på kvällen blev det gröt som vanligt o sen ett bad sen slocknade han gott i sin säng!

Jag ska kolla på Den rätte för Rosing, haha jaa jag vet det är så töntigt men kan inte låta bli! =)

Lite bilder från dagen...

Står o trycker mot väggen i hallen.. haha så stolt e han! =)




På upptäcksfärd med pappa! =)


Denna lilla gounge, så stolt o glad när han får gå runt..






Ha en najs kväll!! =)

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej gobitar , nu har jag hittat hit ! Så söt han är Dion ! Helt sjukt att han redan går, ja typ nästan iallafall ! Kramar till er !

2009-03-11 @ 19:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0